instandhouding en restauratie
van ons materieel, dankzij uw bijdrage

Word donateur

Het Rotterdams Openbaar Vervoer Museum (Stichting RoMeO) heeft tot doel om de historische voertuigen van de RET en haar voorgangers te bewaren als rijdend museum. Daartoe zetten meer dan 160 vrijwilligers zich dagelijks in, met als resultaat dat de trams en bussen het gehele jaar door op straat te zien zijn. Als Citytour Lijn 10, voor verhuurde ritten voor gezelschappen en als Snerttram, VIP-tram, TapasTram, Bijnamentour en nog veel meer.

Met de opbrengst van deze activiteiten betaalt RoMeO de dagelijkse kosten van het onderhoud, de huisvesting en de organisatie. Van de gemeente Rotterdam ontvangt RoMeO een kleine subsidie, maar het merendeel van de kosten wordt gedragen door de opbrengsten van onze activiteiten.

Voor restauratie van een aantal voertuigen zoals de gelede Schindler (242) is meer geld nodig. Het bestuur werft hiertoe sponsors en fondsen, maar doet ook een beroep op de geïnteresseerden in de geschiedenis van het Rotterdamse openbaar vervoer.

Contact

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit. Nunc purus libero, interdum sed blandit acp retium facilisis turpis. Donec dictum neque veloran tristique egestas nulla mollis dui lorem dolor.

Dit wil ik graag doen als:
Overmaken op rekening NL 93 INGB 0007 8591 29 t.n.v. de stichting RoMeO te Rotterdam.**
Mijn gegevens:

Een content intro tekst. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit. Nunc purus libero, interdum sed blandit acp retium facilisis turpis. Donec dictum neque veloran tristique egestas nulla mollis dui lorem dolor.

©Rotterdams Openbaar Vervoer Museum ©All rights reserved

Website developed by SIER Activiteiten